❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

OPRIMITS

OPRIMITS

Alaró

Oprimits va nàixer l’any 1996 quan quatre amics amb inquietuds socials i influències musicals afins, amb especial predilecció pels ritmes skatalítics i jamaicans barrejats amb un toc de punk i una lírica compromesa van fer néixer una primerenca versió del grup. Amb el temps i l’experiència a l’escenari, l’evolució musical de la banda condueix Oprimits a crear un estil propi tot mesclant ska, rock i reggae. L'any 2011, en motiu del 15è aniversari del grup, es decideix iniciar la gravació del que serà el quart disc “Endavant”, un treball que ha de consolidar el rumb del grup i ha de significar el sus a la gravació del primer CD en directe, durant la gira de 2013.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies