Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Oprimits seguim "ENDAVANT"

Després d'uns quants d'anys d'espera OPRIMITS tornam a la càrrega amb el quart disc d'estudi titulat ENDAVANT. Dotze temes amb segell Oprimits però amb un so més madur i contundent. Ara necessitam més que mai la teva ajuda per poder editar aquest disc en format CD per poder seguir Endavant!

OPRIMITS

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
100
Mecenas
2.589€
De 2.500€
Aporta al proyecto

QUI SOM?
Oprimits va nàixer a Mallorca l’any 1996 quan quatre amics amb inquietuds socials i influències musicals afins, amb especial predilecció pels ritmes skatalítics i jamaicans barrejats amb un toc de punk i una lírica compromesa van fer néixer una primerenca versió del grup.

Amb el temps i l’experiència a l’escenari, l’evolució musical de la banda condueix Oprimits a crear un estil propi tot mesclant ska, rock i reggae. La primera etapa de la banda (1996-1999) s’inicia enregistrant una maqueta sota el nom “Terra Lliure” i arran d'aquí surt l’oportunitat de gravar un primer CD Seguirem Lluitant, amb col·laboracions com en Biel Majoral. Tres anys després, el 2002, es grava un segon CD Comissió de festa, ara amb la formació ampliada a 8 components, afegint secció de vents.

Després d’uns anys amb un repertori molt similar, el grup deicideix, l’any 2006, autoeditar-se un nou CD, Tolerància Zero, disc amb el que es supera una etapa i el grup arriba a escenaris més importants, arreu de tot el País. És una etapa més madura i amb una banda ja consolidada.

L'any 2011, en motiu del 15è aniversari del grup, es decideix iniciar la gravació del que serà el quart disc Endavant, un treball que ha de consolidar el rumb del grup i ha de significar el sus a la gravació del primer CD en directe, durant la gira de 2013.

La banda està formada per:

Antoni Serra: veu i guitarra
Rafel Barceló: baix i coros
Adrià Pomar: bateria
Joan Frontera: teclats
Pedro Frontera: guitarra
Miquel Mas: trompeta i coros
Miquel Vadell: trombó i coros
Biel Perelló: trombó i coros

Jaume Salom: tècnic de so directes

Rafel Sedano: mànager

QUÈ ÉS 'ENDAVANT'?
Endavant és el títol del quart disc d'Oprimits. Un disc més madur i definit on es mantenen els ritmes habituals, però amb un so més roquer contundent. Aquesta vagada hem apostat per incorporar altres sons com bases programades, guitarrons, guitarres de dotze cordes o acordió.

Els temes que hi trobaràs són:
Gra6, Som Oprimits, Sense Tu, Cop d'efecte, Correllengua, Benvinguts al món, Solidaritat, Mai no deixis, Corrupte naturalment, Endavant, Resistirem! i Dies de revolucions.

El disc ha estat enregistrat a La Caja del Ruido (Lloret de Vistalegre), produït i mesclat per Carlos i Damià Tejedor i materitzat per Hay Zeelen (Santanyí).

PER A QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?
Necessitam les teves aportacions per poder editar ENDAVANT en format CD. Depenent de la teva aportació, a part del nou disc, podràs aconseguir CD's, camisetes, entrades, participació al videoclip o acompanyar-nos a la gira 2013, entre altres coses.

VOLS CONVERTIR-TE EN EL NOSTRE MECENES?
La major part dels doblers de les actuacions no són pels membres del grup, sinó que van dirigides al funcionament del grup sobretot els relacionats amb el desplaçament de la banda fora de l'Illa o com sigui la gravació dels CDs, per la qual cosa no disposam de tots els diners que suposen avui en dia el llançament d’un nou disc.

Tu pots ajudar-nos a convertir aquest projecte en realitat convertint-te en el nostres mecenes. A la dreta de la pàgina tens la informació de les diferents quantitats i les recompenses equivalents. Amb una aportació simbòlica pots col•laborar en aquest projecte, i ajudar-nos a fer possible que continuem Endavant!!!

Moltes gracies!

Ens pots seguir a:
Facebook
Twitter
Myspace

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

6 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • OPRIMITS

  OPRIMITS
  Autor/a

  casi 6 años

  En principi no estarem gaire. El disc ja és a fàbrica però encara no l'han enllestit. Us informarem tot d'una en saber coses. De totes formes en breu us enviarem el format digital.

  Moltes gràcies per tot i fins aviat

 • rogerbcn

  rogerbcn

  casi 6 años

  Bona nit companys! Vaig fer-vos una aportació de 20€, i m'agradaria saber quan teniu previst l'enviament del CD i la samarreta. Gràcies!

 • OPRIMITS

  OPRIMITS
  Autor/a

  casi 6 años

  Bones tardes Roger! primer de tot gràcies per interessar-te pel nostre projecte. Dir-te que encara estem perfilant els concerts de presentació arreu dels PPCC. De totes formes, en cas d'adquirir aquesta recompensa podries venir a qualsevol concert excepte festivals o grans esdeveniments que no depenguin de nosaltres.

  Espero haver-te solucionat el teu dubte.

  Gràcies un altre cop i fins aviat.

  SALUT Toni

 • Roger

  Roger

  6 años

  Bona tarda! Em podeu dir a on serà el concert de presentació? Amb l'aportació de 25 € es podrà anar a qualsevol concert o només el de presentació en concret?

  Moltes gràcies!

 • OPRIMITS

  OPRIMITS
  Autor/a

  6 años

  Hola Margalida,

  primer de tot gràcies per interessar-te pel nostre projecte. Rspecte a la teva pregunta dir-te que no havíem plantejat aquesta recompensa. Ara bé, t'aconsello que adquireixis ENDAVANT i després compris l'entrada pel concert ja que el més segur que els participants del verkami tendran algun tipus de recompensa el dia de la presentació.

  Moltes gràcies de nou i fins aviat

  Una salutació

  Toni

 • Margalida

  Margalida

  6 años

  Bones!! Una pregunteta, hi ha cap manera perquè pugui ser CD endavant + entrada pel concert? Si no, hi haurà cap manera de poder aconseguir l'entrada després? Gràcies!

#01 / Avui iniciam l'aventura del verkami

Avui iniciam l'aventura del verkami per poder editar el nostre quart disc d'estudi titulat ENDAVANT. Les dificultats del moment, el poc recolzament musical i cultural que tenim a les Illes han fet que sigui difícil poder dur a terme un projecte d'aquest tipus. Tot i amb això no hi ha res que ens pugui aturar. Gràcies a iniciatives com la del verkami se'ns ha obert una possibilitat de poder engegar aquest quart disc.

Ara tenim 40 dies per aconseguir els diners que ens fan falta. A canvi oferim tot un ventall de possibilitats: discs, camisetes, entrades, acompanyament a la banda o la possibilitat d'organitzar un concert.

La veritat és que li hem posat molta il·lusió. Entre projecte i projecte alguns de nosaltres hem estat pares; ja són 5 "els petits oprimits". També hi ha hagut canvis a la formació: s'han incorporat els germans Frontera (Joan al teclat i Pedro a la guitarra).

Així, que només ens queda dir que ENDAVANT amb el verkami.

Moltes gràcies i salut a tothom!

VISCA LA TERRA

7€
2 mecenas

Descàrrega digital "Endavant" + Agraïment web.

10€
29 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" + Agraïment web.

15€
6 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" + Agraïment web + CD "Tolerància zero".

20€
32 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" + Agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta.

25€
9 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" signat + Agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta + Entrada concert presentació.

30€
9 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" signat + Agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta + Entrada concert presentació + Dedicatòria de cançó al concert de presentació.

40€
5 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" signat + Agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta + Entrada concert presentació + Entrada al backstage amb consumicions + Dedicatòria de cançó al concert de presentació.

80€
2 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" signat + Agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta + Entrada concert presentació + Sopar amb el grup i entrada al backstage amb consumicions + Dedicatòria de cançó al concert de presentació.

100€
4 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" signat + Agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta + Entrada concert presentació + Participació enregistrament videoclip.

140€
0 mecenas

Descàrrega digital + 2 CD's "Endavant" + Agraïment web + 2 CD's "Tolerància zero" + 2 camisetes + 2 entrades concert presentació + Sopar amb el grup i entrada al backstage amb consumicions (2 persones) + Dedicatòria de cançó al concert de presentació.

150€
2 mecenas

Descàrrega digital + 4 CD's "Endavant" signats + agraïment web + 4 CD's "Tolerància zero" + 4 camisetes + 4 entrades concert presentació + Entrada al backstage amb consumicions + Dedicatòria de cançó al concert de presentació.

300€
0 mecenas

Descàrrega digital + CD "Endavant" signat + agraïment web + CD "Tolerància zero" + Camiseta acompanyament a la banda durant un dia: allotjament i dites (no inclou despeses de desplaçament).

1.000€
0 mecenas

20 CD's Endavant + 20 camisetes + 20 CD's Tolerància zero + Concert
(Desplaçament, equip de so i backline a part. Consultar amb la banda disponibilitat de dates)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.