❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Lonestar Cultura

Associació Lonestar Cultura

Barcelona

Lonestar Cultura és una associació sense ànim de lucre que vol apropar la cultura a la societat a través d’activitats i esdeveniments com l’organització de festivals, mostres, seminaris o exposicions. El seu principal projecte és RBLS Festival Teatre Jove, un festival pensat per a públic de 13 a 20 l'objectiu del qual és encomanar als/a les adolescents i joves la passió i l’amor per aquest art, descobrir-los espais, textos i posades en escena que connectin amb els seus interessos i inquietuds. Fer-los participar activament del teatre a través de workshops i altres activitats que estimulin la seva creativitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies