❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Workshops RBLS

T'agrada el teatre? Si tens + de 13 i - de 21, participa als tallers RBLS. Aprèn a actuar, cantar o ballar en escena!

Categoría

Creado en

0
segundos
27
Aportaciones
1.200€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Workshops RBLS

Els Workshops RBLS són una oportunitat perquè adolescents i joves puguin aprendre tècniques artístiques i teatrals de la mà de professionals de renom, així com un espai de trobada perquè coneguin altres joves amb les mateixes inquietuds.

L’excel·lent acollida que van tenir els workshops a la primera edició de RBLS (a càrrec de Cia. Moveo, de l'escola AULES de Daniel Anglès i d'Egos Teatre) ens esperona a fer créixer l’oferta més enllà dels dies de festival. Així doncs, aquesta primavera hi haurà els primers tallers RBLS de l'any, engrescadors, pràctics... i molt joves!!

Calendari previst

Un intensiu de (bon) teatre

Quan: 5 de maig (dissabte), d’10.30 a 13.30 h

Què: tres tallers, dos dels quals per a 30 nois i noies, i el tercer, per a 20 Tallers en què es treballarà veu, cos (expressió corporal, tècniques de circ, moviment), improvisació... Són aquests:

ART CONTRA LA GUERRA!

Taller de Performance Art

PRIMERES CITES

Taller de cinema / Interpretació davant la càmera

VIU EL CIRC

Taller de tècniques de circ

Qui: docents de diverses escoles de teatre de la ciutat impartiran els tallers

El matí acabarà amb una petita mostra dels diferents tallers, a càrrec dels/de les participants, i un petit refrigeri

Per què necessitem la vostra col·laboració

Perquè creiem fermament en els beneficis de la pràctica de les arts escèniques en els nois i noies: a banda d’eixamplar coneixements artístics i estimular el pensament crític, aquests tallers teatrals els proporcionaran eines per millorar l’expressió, el treball en equip, la creativitat i la relació amb els altres. Ajuden a la integració, al creixement personal i social. Els estudis ho confirmen: els adolescents i els joves (de 13 a 20 anys) reconeixen que participar en experiències teatrals milloren les seves habilitats personals i comunicatives, els ofereixen una oportunitat per explorar i expressar sentiments, per fer amics, formar la identitat i a millorar l’autoestima.

Creiem fermament en les arts escèniques com a eina educativa... Però ens cal ajuda per fer realitat aquest projecte. Tots/es sabem com és de difícil tirar endavant iniciatives culturals al nostre país, però també sabem que una societat culta és una societat justa i pròspera.

Què aconseguiu amb les vostres aportacions

Samarretes RBLS

Samarreta negra de màniga curta (cotó), talles S/M/L per a noi i per a noia, amb el logo RBLS en blanc.

Bosses RBLS

Bossa blanca o negra de roba (cotó), nansa llarga, amb el logo RBLS en negre (bossa blanca) o en blanc (bossa negra)

Agraïments al programa dels Workshop

Sempre que ens doneu permís, inclourem el vostre nom entre els mecenes que han fet possible aquesta aventura

Invitacions per al festival

Per a funcions diverses... O per a l'espectacle inaugural, que comptarà amb assistència de figures de la cultura a Barcelona i que anirà seguida d'un petit catering.

La recompensa per ajudar-nos a fer realitat els Workshop RBLS, però, no només és material. De fet, el més important és el reconeixement (per haver contribuït a la realització d'un projecte cultural, pel vostre compromís amb la cultura).

Qui som

L'associació sense ànim de lucre LONESTAR CULTURA, constituïda per a l'organització d’esdeveniments i activitats culturals que apropin la cultura a la societat, és la impulsora de RBLS Festival Teatre Jove, un festival d’arts escèniques amb seu a la ciutat de Barcelona que té per objectiu acostar el teatre a joves d’entre 13 i 20 anys.

Encomanar-los la passió i l’amor per aquest art, descobrir-los espais, textos i posades en escena que connectin amb els seus interessos i inquietuds. Fer-los participar activament del teatre a través de workshop gratuïts, perquè tots els nois i noies puguin accedir-hi. A banda d’eixamplar coneixements artístics i estimular el pensament crític, aquests tallers teatrals els proporcionaran eines per millorar l’expressió, el treball en equip, la creativitat i la relació amb els altres.

La primera edició de RBLS va tenir lloc el novembre de 2017 a la Sala Beckett i el CC Can Felipa. La segona serà l'octubre al Tantarantana, al Raval.

+ Info

facebook.com/RBLSfest
twitter.com/rblsfest
instagram.com/rblsfest
www.rbls.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies