❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Correm per la Terra

Correm per la Terra

Vilafranca del Penedès

Entitat esportiva que fomenta i promociona l'esport i la cultura com a mitjà per conèixer el territori dels Països Catalans. Des de fa més de 5 anys, organitzem la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès i la Lliga de Curses d'orientació del Gran Penedès. A part, també hem organitzat sortides culturals de tot tipus, com per exemple per donar a conèixer les fosses comunes que hi han pel territori del Penedès. A finals d'any, durant l'entrega de premis de les lligues de curses, donem un donatiu econòmic a una entitat de caire social o cultural. Aquest té origen dels diners sobrants de la organització de curses de muntanya.

Correm per la Terra aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies