❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Correm per la Terra

Correm per la Terra

Vilafranca del Penedès

Entitat esportiva que fomenta i promociona l'esport i la cultura com a mitjà per conèixer el territori dels Països Catalans. Des de fa més de 5 anys, organitzem la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès i la Lliga de Curses d'orientació del Gran Penedès. A part, també hem organitzat sortides culturals de tot tipus, com per exemple per donar a conèixer les fosses comunes que hi han pel territori del Penedès. A finals d'any, durant l'entrega de premis de les lligues de curses, donem un donatiu econòmic a una entitat de caire social o cultural. Aquest té origen dels diners sobrants de la organització de curses de muntanya.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies