❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

David Murga Menezes

David Murga Menezes

Barcelona

"Axé Films", és una companyia cinematogràfica creada pel jove santboià David Murga, pel fi de donar a conèixer els seus projectes cinematogràfics, oferir serveis d'ensenyança i per a la creació de material didàctic relacionat. Dins d'aquesta companyia s'han anat afegint diferents estudiants, cadascun especialitzat en el seu aspecte tècnic o artístic. Sense fi d'ànim de lucre, només vol exposar els seus treballs a través de les xarxes i d'aquesta manera donar-los a conèixer. La companyia ja ha realitzat diferents activitats, com la realització de la web serie "El Viaje de Nuestras Vidas", amb una duració total de 73 minuts, amb més de 90.000 visualitzacions, financiada a través de Verkami.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies