❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Educant en Colors, per una Educació Viva i Respectuosa

Associació Educant en Colors, per una Educació Viva i Respectuosa

Sant Esteve de Palautordera

Educant en Colors som PERSONES d’edats, moments i espais diferents que volem aconseguir un canvi en el model educatiu predominant per esdevenir un model que acompanyi a l’infant o al jove, des d’una educació viva i respectuosa, i que li permeti el desenvolupament dels seus processos espontanis. Som EDUCADORS que ens sentim cridats a defensar l’educació com l’acompanyament d’aquests infants i joves en la integritat del seu camí vital. Fonamentant aquesta educació en la capacitat innata de la persona humana per guiar els propis aprenentatges. Estem profundament convençuts que, gràcies a aquest acompanyament, l’infant pot SER en essència i créixer en coherència.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies