❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem volar EL PICOT DE COLORS!

EL PICOT DE COLORS és un espai de creixement per a infants de 3 a 6 anys fonamentat en una educació lliure, viva i activa que començarà la seva activitat el setembre. Ja hem començat a adequar l’espai físic, però queda molta feina per fer durant els propers mesos. Ens ajudes a FER-LO VOLAR?

0
segundos
55
Aportaciones
3.390€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és això d'EL PICOT DE COLORS?

"El Picot de Colors" serà (encara que per nosaltres ja ÉS) un espai de creixement per a nenes i nens de 3 a 6 anys fonamentat en una educació lliure, viva i activa.

Aquest espai vol facilitar l’acompanyament a les famílies potenciant el desenvolupament dels processos espontanis i propis de cada nen a partir d’un ambient harmoniós, centrat en els 5 EIXOS DE COLORS que són la columna vertebral de la pròpia metodologia: el «paper actiu de les famílies», el «respecte al desenvolupament personal de cada infant», l’«educació viva i activa», l’«aprenentatge a l’abast» i l’«educador com a acompanyant conscient». Si vols saber-ne més, visita la web d’El Picot.

"El Picot de Colors" també vol ser un espai per compartir tallers, formacions i xerrades, obertes a tothom qui vulgui, relacionades amb l’acompanyament holístic i integral dels infants i joves en totes les diferents dimensions de la persona humana.

I, igualment, "El Picot de Colors" porta implícit un objectiu de futur que volem aconseguir en els propers anys: esdevenir una escola!

Seguint, doncs, aquell proverbi que ens assegura que cal tot un poble per educar un infant, us invitem a ser part d'aquest poble per ajudar-nos a fer aixecar el vol:

FEM VOLAR EL PICOT DE COLORS entre tots!

FEM-LO VOLAR!

Portes obertes 2016
Portes obertes 2016

Qui som?

Som la Meritxell Rambla, la Marina Burgués, l’Esther Masdeu, la Mercè Rodríguez, en Joan Cortés, en Manolo Isla i en David Codina. Educadors que, des de diferents edats, moments i espais; ens sentim cridats a defensar l’educació com l’acompanyament dels infants i joves en la integritat del seu camí vital, des del cor.

Fa gairebé 2 anys, que treballem conjuntament per engendrar i crear L'Associació Educant en Colors, per una Educació Viva i Respectuosa, i El Picot de Colors que va agafant forma amb les llavors de cadascun de nosaltres.

A què destinarem les vostres aportacions?

Aquest mes de maig hem començat a adaptar l’espai físic d’"El Picot de Colors" amb els fons aportats per les persones implicades en el projecte, però queda molta feina per fer durant els propers mesos i tenir-ho tot preparat pel proper setembre amb l’objectiu general de voler fer de l’espai físic d’"El Picot de Colors" un espai harmoniós on els infants se sentin estimats i confiats, i així puguin desenvolupar totes les seves capacitats:

  • Convertir l’espai interior en un espai harmoniós, únic i totalment diàfan;

  • Adequar els materials pedagògics i el mobiliari general per aconseguir un gran espai per ambients on els nens i nenes puguin moure’s lliurement ;

  • Refer tot el sistema elèctric i la il·luminació de l’espai interior;

  • Instal·lar parquet per facilitar el desplaçament saludable dels infants i la pròpia seguretat;

  • Instal·lar una pica a l’abast, adaptada a l’accés dels infants, i una altra per als adults;

  • Adquirir i instal·lar un escalfador d’aigua sanitària;

  • Adquirir i instal·lar emissors tèrmics (estufes);

  • Construir una rampa segura que connecti l’espai interior amb l’espai exterior; i

  • Desbrossar i adequar l’espai exterior (el jardí: un espai on poder conviure amb la natura).

  • Adquirir materials per l’espai exterior on hi haurà un hort, un espai de joc i moviment lliure, un espai d’aigua i sorra, elements d’experimentació naturals, etcètera.

«N’hi haurà prou amb 2.500€?»

Hem calculat que aprox. 2.500€ és la quantitat mínima per adequar l’espai i poder arrencar El Picot de Colors el proper setembre, aplaçant “allò menys urgent” pels mesos següents. Seria genial poder recaptar 4.000€, 5.000€ o més! i no deixar res pendent d’aconseguir més fons.

Volem ser transparents! Un cop utilitzats els fons aportats, us facilitarem un feedback per què sapigueu en què hem destinat les vostres aportacions.

Sobre les recompenses

Com ja us haureu adonat, les recompenses són ben poc materials i són, en gran mesura, simbòliques d’allò que volem transmetre des d’"El Picot de Colors" i "Educant en Colors":

Per començar una ABRAÇADA que neix de la gratitud, però que al mateix temps és senyal d’acollida al projecte. Volem recordar la vostra petjada en aquesta empresa i per això volem fer constar el vostre NOM al web d’El Picot. I per aquelles persones que estigueu més engrescades, us afegirem al nostre llistat de CORREU perquè estigueu al dia de les novetats i activitats de la nostra associació i d’El Picot.

Durant tot el procés de “donar nova vida” a l’espai, volem anar gravant vídeos i prenent fotografies per finalment fer un VIDEO-REPORTATGE que presentarem a la festa de benvinguda d’El Picot de colors i, uns dies abans, online per aquelles persones que no hi puguin assistir.

Volem també que la natura formi part del dia a dia dels nostres nens i nenes, d’aquí neix el símbol de plantar una PLANTA AROMÀTICA o un arbust al jardí d’El Picot. Els plantarem amb la vostra presència durant la mateixa festa de benvinguda.

Finalment, a aquelles persones que feu un gran esforç en pro del projecte us volem regalar un “tastet” del que farem a l’espai: un TALLER de 2 hores; un BONUS per a què el vostre fill o la vostra filla pugui assistir a El Picot; i, també, us volem oferir un ESPAI AL VOLTANT DE LA TAULA amb bon menjar, per poder compartir les nostres experiències vitals i conèixer-nos una mica més a fons.

Així, doncs:

10 €
-Una ABRAÇADA sincera de tots els membres fundadors de El Picot de Colors
-MENCIÓ NOMINAL al web de El Picot de colors com a mecenes de l’espai
-Enviament d’INFORMACIÓ de tots els actes, tallers i propostes de l’Associació

20 €
Les recompenses de 10€ +
ACCÉS al vídeo record digital sobre el procés de creació de El Picot de Colors

30 €
Les recompenses de 20€ +
INVITACIÓ a la festa de benvinguda de El Picot de Colors

50 €
Les recompenses de 30€ +
PLANTACIÓ d’una planta aromática o arbust al jardí de El Picot de Colors

100 €
Les recompenses de 50€ +
TALLER gratuït de 2 hores per 1 adult sobre L’educació des de l’amor

150 €
Les recompenses de 100€ +
BONUS de 3 hores d’assistència del vostre fill/a a l’espai de El PIcot de Colors

200 €
Les recompenses de 150€ +
un ESMORZAR COMPARTIT amb l’equip de treball d’Educant en Colors, als peus del Montseny

300€ o més
Les recompenses de 150€ +
un DINAR COMPARTIT amb l’equip de treball d’Educant en Colors, als peus del Montseny

Calendari previst

"El Picot de Colors" començarà la seva activitat el proper setembre de 2016. Per tant, a finals d’agost volem tenir l’adequació de l’espai enllestit! Necessitem mans, si t’hi animes, fes-nos-ho saber!!!

Preveiem que la festa de benvinguda se celebrarà durant el primer trimestre de curs, durant la qual, “donarem” la majoria de recompenses. Per la realització del TALLER i els ESPAIS respectius AL VOLTANT DE LA TAULA ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos saber el dia que us oferim.

Vols +info?

elpicotdecolors.cat (la web d'El Picot)
educantencolors.cat (la web de la nostra associació)
facebook.com/EducantEnColors (el nostre facebook)
@edencolors (el nostre twitter)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Miki,

    L'abraçada és de totes les persones que formem part del projecte, però entenem el teu neguit ;)

    Moltes gràcies!!!

    Educant en Colors

  • Miki Bardají

    Miki Bardají

    casi 8 años

    L'abraçada prefereixo que me la faci la Meri, i que un tio lletjot com tu David ;) molta sort al projecte que engegueu!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies