❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Unió Excursionista de Sabadell

Unió Excursionista de Sabadell

Sabadell

La Unió Excursionista de Sabadell és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal fomentar la pràctica de l'excursionisme i de totes aquelles activitats i esports relacionats amb la muntanya, així com fomentar la cultura pròpia del nostre país. Amb més de 2000 socis, organitza al llarg de l'any prop de 300 activitats relacionades amb l'excursionisme i la cultura. En l’àmbit esportiu, té un destacat palmarès en esports de muntanya. Els anys noranta l’entitat va assolir importants fites amb expedicions als Andes de Bolívia (1995) i a l’Himàlaia, ascensió al Nun (1997) i la primera ascensió catalana al Manāslu (1999), entre d'altres.

Instal·lació de la 3a taula d'orientació geogràfica a La Mola (Sant Llorenç del Munt)

Instal·lació de la 3a taula d'orientació geogràfica a La Mola (Sant Llorenç del Munt)

Des de l'excursionisme sabadellenc impulsem la recuperació d'un dels elements més emblemàtics del cim de La Mola i que durant 50 anys ens ha permès situar-nos dalt d'aquest mirador tan privilegiat. Volem recuperar la taula d'orientació geogràfica de La Mola i volem que ens ajudeu a fer-ho possible.
Escultura / Comunitario
178
Aportaciones
8.525€
De 8.153€
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies