❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Els Pirates Teatre

Els Pirates Teatre

Barcelona

El nostre és un teatre amb un fort component de creació, vincles amb la música i proximitat amb el públic. Companyia formada per professionals de les arts escèniques i musicals, els membres d’Els Pirates Teatre sempre hem compartit la voluntat de jugar i viure el nostre ofici amb compromís, rigor, i des de l’honestedat. Els Pirates Teatre som una companyia de Barcelona amb 13 anys d'història. Vam iniciar el nostre camí l’any 2001 i des de llavors mantenim els nostres ideals, oberts a totes les arts escèniques i capaços d'interpretar obres de gèneres i formats molt diversos, així com adaptar i teatralitzar textos de la literatura catalana i universal.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies