❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Sing song swing

Una jove companyia teatral està preparant un espectacle de cabaret inspirat en Bob Fosse sobre la història del teatre musical. En el procés, conflictes ideològics i estètics, sentiments reals i interpretats, es confondran i acompanyaran els actors i la seva dramaturga a mesura que la data s'acosta.

Els Pirates Teatre

A project of

Category

Created in

0
seconds
93
Patron
3.630€
From 3.000€
Contribute to the project

DESCRIPCIÓ
Sing song swing és una comèdia musical de nova creació, fresca, trepidant i que recull influències de tots els referents artístics de la nostra companyia. El procés d'assajos d'un espectacle sobre la història del teatre musical fondrà i confondrà la realitat i l'espectacle; sentiments i relacions seran l'eix d'una narració amb elements poètics, de cabaret, de teatre de l'absurd, de fregolisme...
Repartiment: Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Lluna Pindado
Piano: Ariadna Cabiró
Dramatúrgia i direcció: Adrià Aubert
Ajudant de direcció: Ariadna Pastor
Escenografia: Enric Romaní
Vestuari: Maria Albadalejo
Coreografia: Anna Romaní
Fotografies: Elisa Llorens
Producció: Marina Marcos

L'ORIGEN
A Els Pirates Teatre donem una gran importància als nostres referents artístics: musicals, teatrals i d'altres àmbits de la cultura. Ho hem viscut en beure intensament de l'obra de Joan Brossa després d'adaptar 'Teatre de carrer' i 'El darrer triangle'.

Aquest espectacle vol destacar i homenatjar el paper d'autors com Offenbach, Brecht-Weill, Fellini, Fosse o Bernstein, que ens serveixen com a exemples de com els gèneres creatius conflueixen, es barregen, es confonen i troben noves vies per a un resultat final. Reflexionem sobre aquest procés creatiu, alhora que cerquem la difusió de la història del musical contemporani i ho englobem tot plegat en una comèdia, un musical, un assaig, una història d'amor, un conflicte laboral, una crisi creativa... perquè l'acte de crear i la mateixa vida també són inseparables.

ESTRENA SING SONG SWING
L'espectacle té data d'estrena el dia 12 de setembre al Círcol Maldà de Barcelona. Les funcions duraran 4 setmanes, durant les quals esperem que tots els mecenes pogueu gaudir de les vostres recompenses.

PER A QUÈ DEMANEM ELS DINERS
Per a la producció de l'espectacle: escenografia, vestuari i material comunicatiu (enregistrament de l'espectacle, cartelleria, etc)
De moment, Els Pirates Teatre no comptem amb finançament públic o l'aportació de cap coproductor. Ens cal, doncs, l'ajuda de tots aquells amics i públic de la nostra companyia que volgueu convertir-vos en mecenes del projecte, estem segurs que gaudireu amb el resultat!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#05 / Un cop d'ull als darrers assajos

Ja heu vist el vídeo amb les imatges els darrers assajos de 'Sing song swing'??
No us el perdeu! Coreografies, cançons i veure el bon rotllo que es respira a Pirates. Podeu veure el vídeo aquí.
Fins ben aviat!

#04 / Objectiu assolit! Gràcies!!

Immensament feliços després d'haver assolit el nostre objectiu de mecenatge a Verkami! Gràcies a tots els nostres mecenes! I la millor notícia és que encara queden 18 dies per aconseguir entrades per la funció vermout, concerts privats, CDs i molt més!

#03 / Nova aportació

Hem incorporat una nova aportació a les possibilitats que teniu per poder participar com a mecenes del 'Sing song swing'!
Es tracta d'una versió individual per venir a compartir amb nosaltres una funció exclusiva amb vermout. Després de la funció, la Lluna, la Núria, la Laura, el Ricard i l'Ariadna (els actors i la pianista de l'espectacle) compartiran amb tots els mecenes una estona per tal de comentar les vostres primeres impressions.
Animeu-vos que ja ens queda ben poc per assolir el nostre objectiu!
Gràcies un cop més a tots els qui ens recolzeu en aquest projecte tan ambiciós.

#02 / Enregistrament del CD 'Sing song swing'

Ara que ja tenim els assajos musicals molt avançats, hem pogut realitzar els primers enregistraments de les cançons amb què us volem donar les gràcies pel vostre suport i, a més, han de servir perquè recordeu el nostre espectacle a casa durant molt de temps!
Gràcies al Pere Romaní, estem segurs que el resultat no deixarà de sonar en molt de temps!
Aquí us deixem una imatge del procés d'enregistrament.
Seguim treballant!

#01 / Engeguem campanya de mecenatge!

Els Pirates Teatre som nous en la recerca de mecenes per als nostres projectes, però també és cert que sou molts els amics que ens seguiu i sou fidels a les nostres propostes teatrals. Estem segurs que tots vosaltres ens ajudareu a engegar aquesta campanya i que d'aquí pocs dies poguem celebrar que ho tenim tot llest per a l'estrena de 'Sing song swing' el 12 de setembre al Círcol Maldà.
Gràcies a tots per donar-nos el vostre suport!

10€
17 backers

"Pack Amics"
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + 1 xapa exclusiva + Trailer i enregistrament d'una selecció de cançons de l'espectacle.

15€
16 left (of 30)

"Pack assaig"
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + 1 xapa exclusiva + Assistència a un assaig per a 2 persones.

30€
25 left (of 30)

"Pack vermout" - per una persona!!
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + 1 entrada funció exclusiva amb vermout posterior amb els actors i el director + CD signat amb les cançons de l'espectacle.

50€
29 left (of 60)

"Pack vermout"
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + 2 entrades funció exclusiva amb vermout posterior amb els actors i el director + CD signat amb les cançons de l'espectacle.

150€
25 left (of 30)

"Pack concert"
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + Concert privat de 'Sing Song Swing' a casa vostra + 2 entrades 50% a qualsevol de les funcions al Círcol Maldà + Trailer i enregistrament d'una selecció de cançons de l'espectacle en un DVD exclusiu signat pels actors.

300€
9 left (of 10)

"Pack itinerari literari"
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + Itinerari literari privat per Sarrià + 2 entrades 50% per qualsevol de les funcions al Círcol Maldà + Trailer i enregistrament d'una selecció de cançons de l'espectacle en un DVD exclusiu signat pels actors.

25€
20 patrons (sold out)

"Pack estrena"
Aparició del nom en els agraïments de l'espectacle + 1 xapa exclusiva + 2 entrades per a l'estrena.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings