❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sing song swing

Una jove companyia teatral està preparant un espectacle de cabaret inspirat en Bob Fosse sobre la història del teatre musical. En el procés, conflictes ideològics i estètics, sentiments reals i interpretats, es confondran i acompanyaran els actors i la seva dramaturga a mesura que la data s'acosta.

Els Pirates Teatre

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
93
Aportaciones
3.630€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DESCRIPCIÓ

Sing song swing és una comèdia musical de nova creació, fresca, trepidant i que recull influències de tots els referents artístics de la nostra companyia. El procés d'assajos d'un espectacle sobre la història del teatre musical fondrà i confondrà la realitat i l'espectacle; sentiments i relacions seran l'eix d'una narració amb elements poètics, de cabaret, de teatre de l'absurd, de fregolisme...

Repartiment: Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Lluna Pindado

Piano: Ariadna Cabiró

Dramatúrgia i direcció: Adrià Aubert

Ajudant de direcció: Ariadna Pastor

Escenografia: Enric Romaní

Vestuari: Maria Albadalejo

Coreografia: Anna Romaní

Fotografies: Elisa Llorens

Producció: Marina Marcos

L'ORIGEN

A Els Pirates Teatre donem una gran importància als nostres referents artístics: musicals, teatrals i d'altres àmbits de la cultura. Ho hem viscut en beure intensament de l'obra de Joan Brossa després d'adaptar 'Teatre de carrer' i 'El darrer triangle'.

Aquest espectacle vol destacar i homenatjar el paper d'autors com Offenbach, Brecht-Weill, Fellini, Fosse o Bernstein, que ens serveixen com a exemples de com els gèneres creatius conflueixen, es barregen, es confonen i troben noves vies per a un resultat final. Reflexionem sobre aquest procés creatiu, alhora que cerquem la difusió de la història del musical contemporani i ho englobem tot plegat en una comèdia, un musical, un assaig, una història d'amor, un conflicte laboral, una crisi creativa... perquè l'acte de crear i la mateixa vida també són inseparables.

ESTRENA SING SONG SWING

L'espectacle té data d'estrena el dia 12 de setembre al Círcol Maldà de Barcelona. Les funcions duraran 4 setmanes, durant les quals esperem que tots els mecenes pogueu gaudir de les vostres recompenses.

PER A QUÈ DEMANEM ELS DINERS

Per a la producció de l'espectacle: escenografia, vestuari i material comunicatiu (enregistrament de l'espectacle, cartelleria, etc)

De moment, Els Pirates Teatre no comptem amb finançament públic o l'aportació de cap coproductor. Ens cal, doncs, l'ajuda de tots aquells amics i públic de la nostra companyia que volgueu convertir-vos en mecenes del projecte, estem segurs que gaudireu amb el resultat!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / Objectiu assolit! Gràcies!!

Immensament feliços després d'haver assolit el nostre objectiu de mecenatge a Verkami! Gràcies a tots els nostres mecenes! I la millor notícia és que encara queden 18 dies per aconseguir entrades per la funció vermout, concerts privats, CDs i molt més!

#03 / Nova aportació

Hem incorporat una nova aportació a les possibilitats que teniu per poder participar com a mecenes del 'Sing song swing'!

Es tracta d'una versió individual per venir a compartir amb nosaltres una funció exclusiva amb vermout. Després de la funció, la Lluna, la Núria, la Laura, el Ricard i l'Ariadna (els actors i la pianista de l'espectacle) compartiran amb tots els mecenes una estona per tal de comentar les vostres primeres impressions.

Animeu-vos que ja ens queda ben poc per assolir el nostre objectiu!

Gràcies un cop més a tots els qui ens recolzeu en aquest projecte tan ambiciós.

#02 / Enregistrament del CD 'Sing song swing'

Ara que ja tenim els assajos musicals molt avançats, hem pogut realitzar els primers enregistraments de les cançons amb què us volem donar les gràcies pel vostre suport i, a més, han de servir perquè recordeu el nostre espectacle a casa durant molt de temps!

Gràcies al Pere Romaní, estem segurs que el resultat no deixarà de sonar en molt de temps!
Aquí us deixem una imatge del procés d'enregistrament.

Seguim treballant!

#01 / Engeguem campanya de mecenatge!

Els Pirates Teatre som nous en la recerca de mecenes per als nostres projectes, però també és cert que sou molts els amics que ens seguiu i sou fidels a les nostres propostes teatrals. Estem segurs que tots vosaltres ens ajudareu a engegar aquesta campanya i que d'aquí pocs dies poguem celebrar que ho tenim tot llest per a l'estrena de 'Sing song swing' el 12 de setembre al Círcol Maldà.

Gràcies a tots per donar-nos el vostre suport!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies