❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llorenç Soldevila

Llorenç Soldevila

Vic

Mestre, doctor en Filologia Catalana i professor titular de la UVic-UCC. Durant prop de trenta anys ha impartit la docència en l'ensenyament secundari. En l'àmbit de la recerca s'ha dedicat a l’estudi del moviment de la Nova Cançó, amb la tesi doctoral: La Nova Cançó (1958-1987). Balanç d'una acció cultural (1993). L'any 2010 presentà la col·lecció "Geografia literària dels Països Catalans" (12 volums): Comarques barcelonines; Comarques lleidatanes, l'Alt Pirineu i l'Aran; Comarques tarragonines i Terres de l'Ebre; Comarques gironines; Illes Balears i Pitiüses; País Valencià; 3 volums dedicats a Barcelona; Andorra; Catalunya Nord, l'Alguer i Franja de Ponent. Impulsa el portal endrets.cat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies