❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Humor Gràfic Internacional sobre l'estat del Drets Laborals al món

Humor Gràfic Internacional sobre l'estat del Drets Laborals al món

Barcelona

Del 10 de Juliol al 31 d’agost de 2015 es va celebrar el "Primer Concurs Internacional d'Humor Gràfic sobre Drets Laborals". Les obres rebudes des de 56 països del món de més d'un quart de miler d'autors professionals i amateurs, dibuixen problemes internacionalitzats que permeten donar llum i apropar les realitats llunyanes i properes del drets laborals al món des de la sàtira, l'humor, la gràcia, l'acidesa, la delicadesa, l'enuig, la comicitat, la ironia, la inventiva i el que és més important: des de la lliure expressió, des de la lliure opinió, des de la llibertat de pensament. Ara, amb tu, farem realitat un llibre, una exposició itinerant i materials educatius pels drets laborals.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies