❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sommeliers

Sommeliers

Barcelona

Sommeliers som una formació de cinc dones (veu, violí, clarinet, violoncel i piano). Vam néixer fa cinc anys i hem tret dos CDs: Quinze d'abril (2015) i 8 am (2018) que es poden trobar a Spotify. Hem guanyat el premi Miquel Martí i Pol 2018 organitzat per Lluís Llach i la revista Enderrock, i hem aconseguit una menció especial al Digital Wine Contest 2021. Actualment estem preparant el nostre tercer projecte: "Per dins i per fora" és el nostre viatge musical resultat de les vivències personals i la maduració de tots aquests anys com a grup. Serà un disc ple de novetats que estem preparant amb molta il·lusió i farem nostre tot allò que volem sense més objectiu que gaudir-ho.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies