❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

The Giggles

The Giggles

Terrassa

La Gemma Roca, coreògrafa i ballarina professional, és una jove emprenedora de només 23 anys amb una dilatada experiència en el món del ball. Comença a ballar amb l’edat de 7 anys i quan en tenia 8 ja competeix en el món de hip hop en categoria infantil. La Gemma, engrescada per la seva experiència i la constant formació que a data d’avui continua rebent, decideix muntar la seva pròpia escola ara fa un any i a mitjans de setembre obre les portes de 42nd Street Dance Studio (l'escola es dedica a diversos estils de ball i dansa com hip hop en totes les seves modalitats, dansa clàssica, ioga, dancehall, zumba, etc…). Es fa formació i preparació de competició pels alumnes de l'escola.

The Giggles aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies