❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

The Giggles

The Giggles

Terrassa

La Gemma Roca, coreògrafa i ballarina professional, és una jove emprenedora de només 23 anys amb una dilatada experiència en el món del ball. Comença a ballar amb l’edat de 7 anys i quan en tenia 8 ja competeix en el món de hip hop en categoria infantil. La Gemma, engrescada per la seva experiència i la constant formació que a data d’avui continua rebent, decideix muntar la seva pròpia escola ara fa un any i a mitjans de setembre obre les portes de 42nd Street Dance Studio (l'escola es dedica a diversos estils de ball i dansa com hip hop en totes les seves modalitats, dansa clàssica, ioga, dancehall, zumba, etc…). Es fa formació i preparació de competició pels alumnes de l'escola.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies