❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Teatre al detall & La Tresca i La Verdesca

Teatre al detall & La Tresca i La Verdesca

Calella

TEATRE AL DETALL som una companyia de teatre creadora d'espectacles imaginatius i poètics plens de sentit de l'humor i sentit de l'amor. LA TRESCA I LA VERDESCA és un grup de música amb personalitat pròpia i de gran qualitat per a tota la família. LA MOTXILLA DE L'ADA és el tercer espectacle en el que hem fusionat el teatre d'uns i la música dels altres. El primer va ser L'ENDRAPASOMNIS (2014) i després va venir LA NENA DELS PARDALS (2017). Amb aquest nou espectacle tanquem una trilogia dedicada a les"nenes valentes" capaces de vèncer les seves pròpies pors i explicarem el trànsit d'una nena: l'ADA.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies