❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pol Rosset

Pol Rosset

Terrassa

Sóc el Pol Rosset, estudiant de 19 anys amb molta energia i idees de nous projectes. Visc a Terrassa, ciutat on també vaig néixer, encara que aquest últim any he estat bàsicament a l'estranger. Vaig acabar 2n de Batxillerat el 2013 i aquest curs 2013-2014 estic estudiant a Irlanda. Les meves aficions es mouen entre l’esport, bàsicament esports de muntanya, i la música. Toco la guitarra des de que era xic, i gaudeixo molt escoltant música. El món del cinema també m’apassiona i m’agrada molt fer, quan els estudis m’ho permeten, videomuntatges varis. L’altra afició, que espero que en un futur es pugui convertir en professió, és la tecnologia, l’enginyeria i la física.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies