❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Stratos eye, Un salt per la Llibertat

Aquest projecte té com a objectiu enlairar el primer ninot amb l'Estelada que es llançarà des de l'estratosfera. Al dia de l'enlairament es durà a terme també la primera Estelada de Globus construïda amb la col·laboració de totes les persones assistents.

Pol Rosset

A project of

Created in

0
seconds
91
Patron
2.602€
From 2.600€
Contribute to the project

Stratos eye, Un salt per la Llibertat te com a objectiu enlairar el primer ninot que es llançarà des de l’estratosfera: tal i com ho va fer en Felix Baumgartner, RedBull Stratos, però en format reduït. Coincidint amb la commemoració dels tres-cents anys del 1714, enlairarem el primer ninot català que portarà l’Estelada a l’estratosfera i es llançarà des d’allà dalt.

Al mateix temps organitzarem la Primera Estelada de Globus d’heli. Tota la gent que assisteixi a l’esdeveniment podrà inflar un globus (blau, vermell, groc o blanc) per formar una gran Estelada amb Globus. Aquesta s’enlairarà conjuntament amb el globus gran que portarà la càpsula amb el nino i les càmeres de filmació.
Cada globus portarà lligat un cordill on cada assistent podrà lligar-hi una petita cartolina, que es proporcionarà al dia de l’enlairament, on hi podrà escriure el desig que vulgui enlairar.

Amb les gravacions obtingudes es realitzarà un vídeo final de difusió de la causa catalana: serà el primer ninot que es llançarà des de l’estratosfera de la història i serà català, i també, la primera Estelada de Globus de la història.

Podeu seguir el projecte i trobar tota la informació actualitzada al Web, Facebook i Youtube d'Stratos eye.

ASSISTIR A L'ESDEVENIMENT
Convidem a TOTS/ES els mecenes i a totes les persones que se sentin identificades a venir a l'esdeveniment. Només cal que us apunteu enviant aquest Formulari per una bona organització. Només calen dos minuts!
Més informació.

CALENDARI
El dia de l'enlairament serà el 12 de Juliol (si el temps ho permet).
Està previst fer-ho a la pista de futbol de Cardona. Hem triat aquesta ciutat principalment perquè pensem que té un gran pes i atractiu històric (va ser l'últim punt de Catalunya que va resistir a les tropes borbòniques) i perquè està al centre de Catalunya.

FINANÇAMENT
Aquest projecte es finançarà en la seva totalitat a través del micro-mecenatge.
- Si trobeu interessant aquest projecte i hi voleu donar suport econòmicament us estarem molt agraïts.
- Si veniu a l'esdeveniment us demanem de fer una mínima aportació. El preu d'un globus (una persona) per l'Estelada de Globus més l'heli que cal per inflar-lo te un cost de 2€, però també podeu col·laborar en la despesa global del projecte.
Els mecenes amb una aportació de més de 10€ també tenen dret a globus (a venir a l'esdeveniment) tot i que no s'especifica a les aportacions, ja que les recompenses són acumulatives. Si voleu que no surti el vostre nom al projecte, encara que així ho especifiqui la recompensa, ho respectarem i quedareu en l'anonimat.

Vídeo del primer enlairament Stratos eye

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
Les aportacions rebudes a través de Verkami (única font d'ingressos) es destinaran a comprar:
- Els GPS necessaris per seguir i recuperar la càpsula.
- Les càmeres incorporades a la càpsula que permetran gravar tot l'enlairament.
- El globus d'heli per la càpsula i l'heli necessari
- Els globus i heli necessari per tots els participants que formaran l'Estelada de Globus.
El pressupost està pensat per cobrir totes les despeses de l'enlairament del ninot i un màxim de 600 globus (persones) per l'estelada de globus. Si es supera el nombre d'inscripcions per l'esdeveniment serà necessari incrementar el pressupost (2 euros per globus+heli).
Si s'aconsegueix cobrir la totalitat del cost del projecte, els diners de les aportacions que el sobrepassin, s'oferiran a l'Assemblea Nacional Catalana.

VOLEU COL·LABORAR AMB EL PROJECTE?
Si, a part de fer-ho econòmicament, voleu col·laborar d'alguna altra manera amb el projecte, trobareu informació de com fer-ho al nostre web a l'apartat: Vols col·laborar? Moltes gràcies!

Vídeo del segon enlairament Stratos eye

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

2€
4 backers

Aportació mínima per tirar endavant el projecte!
Ajudeu-nos a difondre-ho.
Moltes aportacions petites faran d'aquest somni una realitat!

2€
7 backers

Aportació pel preu d'1 globus més l'heli (una persona) per l'Estelada de globus d'heli.

4€
6 backers

Aportació pel preu de 2 globus més l'heli (2 persones) per l'Estelada de globus d'heli.

6€
3 backers

Aportació pel preu de 3 globus més l'heli (3 persones) per l'Estelada de globus d'heli.

8€
6 backers

Aportació pel preu de 4 globus més l'heli (4 persones) per l'Estelada de globus d'heli.

10€
16 backers

Aportació pel preu de 5 globus més l'heli (5 persones) per l'Estelada de globus d'heli.

15€
3 backers

Col·labores en tot el projecte en general (incloent l'enlairada de globus).
T'agraïm l'aportació al Facebook i al Web d'Stratos eye.

20€
14 backers

T'agraïm l'aportació al Facebook i al Web d'Stratos eye.
+ Sortiràs als crèdits finals del vídeo/s de difusió de l'enlairament del ninot i de l'Estelada de globus com a col·laborador del projecte.

25€
14 backers

T'agraïm l'aportació al Facebook i al Web d'Stratos eye.
Sortiràs als crèdits finas del vídeo/s de difusió de l'enlairament del ninot i de l'Estelada de globus com a col·laborador del projecte.
+ El teu nom estarà imprès amb el de tots els col·laboradors a la superfície de la càpsula Stratos eye, on anirà el Playmobil.

35€
3 backers

Tot allò establert anteriorment,
+ Et posarem a la teva disposició totes les fotografies aconseguides per les 4/5 càmeres de la càpsula en la màxima definició i fotografies de l'estelada humana preses des del terra.

45€
2 backers

Tot allò establert anteriorment,
+ Et posarem a la teva disposició totes les fotografies aconseguides per les 4 càmeres de la càpsula en la màxima definició i fotografies de l'estelada humana preses des del terra.
+ Et posarem a la teva disposició tots els muntatges de vídeo en HD.

60€
6 backers

Col·labores i obtens les mateixes recompenses que en els apartats anteriors. (però dones més suport econòmic al projecte)

100€
3 backers

Col·labores i obtens les mateixes recompenses que en els apartats anteriors. (però dones encara més suport econòmic al projecte)

200€
4 backers

Col·laboració per entitats/institucions...
Col·labores i obtens les mateixes recompenses que en els apartats anteriors.
Posarem el vostre LOGO a la càpsula i al vídeo final de l'enlairament

Cookies help us to offer you the best experience. Settings