❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cassandra's Sons

Cassandra's Sons

Barcelona

"Cassandra's Sons & The Bastards Band" és un grup que neix el 2011 i ha tocat des de llavors a nombroses sales i bars de Barcelona, tot i que ha anat creixent fins a establir-se, el 2013, en l'actual formació de cinc integrants. Guiats tots ells per la seva passió per la música i per una desacomplexada voluntat d'experimentació, la seva proposta s'orienta cap a la música de carrer amb la influència de ritmes i sonoritats d'arrels populars: el folk britànic, el jazz manouche, els sons balcànics, etc. Amb instruments que no necessiten forçosament electrificar-se, la seva és una aposta decididament festiva i coral sostinguda per lletres amb un marcat lirisme que no renúncia al compromís.

Cassandra's Sons aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies