❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cassandra's Sons

Cassandra's Sons

Barcelona

"Cassandra's Sons & The Bastards Band" és un grup que neix el 2011 i ha tocat des de llavors a nombroses sales i bars de Barcelona, tot i que ha anat creixent fins a establir-se, el 2013, en l'actual formació de cinc integrants. Guiats tots ells per la seva passió per la música i per una desacomplexada voluntat d'experimentació, la seva proposta s'orienta cap a la música de carrer amb la influència de ritmes i sonoritats d'arrels populars: el folk britànic, el jazz manouche, els sons balcànics, etc. Amb instruments que no necessiten forçosament electrificar-se, la seva és una aposta decididament festiva i coral sostinguda per lletres amb un marcat lirisme que no renúncia al compromís.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies