❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xavi Túrnez

Xavi Túrnez

Barcelona

Moltes i molts de vosaltres ja sabreu que cantar és el que més m’agrada fer i que porto tota la vida fent-ho. Amb 23 anys vaig gravar el meu primer disc, i somiava ser famós, fer-me ric i tenir èxit. Més de 30 anys després i amb moltes voltes al cos, puc afirmar amb seguretat que no he aconseguit cap dels dos primers factors que m’havien de donar la felicitat, però el tercer… Cada dia canto al carrer, i el contacte directe amb la gent m’omple de llum i d’alegria. Cada dia em sento millor amb allò que faig, amb el que tinc i amb el que soc. Això és tenir èxit? Jo sento que sí. Només em falta deixar gravades també les meves cançons, i per això necessito la vostra ajuda. Em doneu un cop de mà?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies