❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

purkinje

purkinje

Barcelona

El grup com a tal se va formar de les cendres de lark about, l'estiu 2011. Amb un so cru i contundent, el grup de les Terres de l'Ebre es presenta amb el seu primer disc, Bukkake Social. Són 13 cançons que juguen amb diferents matisos del rock, però sempre mantenint aquesta acidesa que només pot donar l'òptica punk, la xispa inicial del grup. De temes molt diversos, amb mala ostia i cantades en català, les 13 canóns que formen Bukkake Social són la primera referència d'un grup que té la seva essència en el directe: concerts plens d'energia, mala llet, desfogueig, bogeria, interacció amb el públic i també bon rotllo.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies