❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Bukkake Social

Som Purkinje, un grup de rock del Montsià. Tot allò que mos passa ho expressem en forma de cançons, ho vomitem en forma de lletres i música i un dia vam agafar tot aquest potat i el vam portar a l'estudi, resultant d'allí Bukkake Social. Ara us invitem a col·laborar per fer-ne l'edició física.

purkinje

A project of

Category

Created in

0
seconds
59
Pledges
816€
From 800€
Contribute to the project

Choose your reward

Després de gravar el nostre primer disc i posar-lo en descàrrega gratuita a megaupload, ara volem fer-ne una edició física per tal de poder vendre'l als concerts, per a que així la gent lo pugueu tindre a casa vostra, llegir les lletres en calma, vore lo disseny del llibret i, bàsicament, xalar més escoltant-lo. Tindre còpies físiques també és necessari per a que algunes revistes, fanzines i webzines ens tinguin en compte a l'hora de publicar una ressenya de Bukkake Social.

Així, avore si entre tots podem aconseguir aquests 800E que ens fan falta. El preu total del disc, que inclou el procés de gravació, màster, disseny del llibret i edició, està al voltant dels 5000E, així que el que demanem és relativament poc del total que hem posat de les nostres butxaques, els premis d'alguns concursos i el que hem anat arroplegant a base de concerts.

Vinga pos, pegueu un pistasso als packs que oferim i trieu lo que vulgueu, tots seran benvinguts! Ja voreu que no podem oferir-vos ni samarretes ni xapes ni enganxines (perquè lo poc que mos queda va destinat a acabar el tema de l'edició) però tenim propostes alternatives que creiem que són prou divertides i diferents com per a que us animeu, Moltes gràcies!!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

4 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • purkinje

  purkinje
  Author

  almost 9 years

  Hola!

  I tant que si que vindríem al Queens a fer un concert! Hi ha diferents aportacions, pero sempre podem arribar a algun 'acord' que no figure entre les diferents opcions que tenim aquí penjades (podem combinar recompenses, etc.). Com ho veieu? si voleu comentar-ho més extensament, lo nostre correu és kosekuandelaribera@gmail.com

  Moltes gràcies per l'interés companys!! ;)

 • Queens Amposta

  Queens Amposta

  almost 9 years

  Podrieu venir a Queens a mostrar el vostre treball?

  L'aportació de 180 inclou un concert. Tot i que la nina i el consolador són Very Interesting Things

 • purkinje

  purkinje
  Author

  almost 9 years

  hola Javi!

  Aquí puedes escuchar las canciones que irán en el disco: http://purkinjerock.bandcamp.com/ . JAJA la recompensa de 100E creo que pone lo que parece....venga, muchas gracias!

  pd: vidios tienes en los siguientes enlaces

  http://www.youtube.com/watch?v=3I8telKMRhM

  http://www.youtube.com/watch?v=5NdyG22EmqM

  gracias!!

 • javi

  javi

  almost 9 years

  podeis poner algun enlace a un video con canciond ela maqueta o en directo? en la recompensa de 100 euros pone lo que parece o es que yo no entiendo el catalán?

Cookies help us to offer you the best experience. Settings