❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Marina Valls

Marina Valls

Barcelona

Sóc treballadora social, experta en serveis I equipaments per a les persones grans. Actualment jubilada del Departament de Benestar Social de la Generalitat. En els anys actius, vaig dedicar la major part del meu temps a treballar amb vells; primer com a Treballadora social, intentant ajudar persones grans que, en el despatx o en el seu domicili, em presentaven problemes o conflictes; més tard, com a directora de la Residència pública de Santa Coloma de Gramenet. Vaig escriure, conjuntament amb l’economista Júlia Montserrat, “Indicardors de qualitat de les Residències per a persones grans”, treball que va ser premiat per la Fundació Agrupació Mútua .

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies