❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Què fem amb la tieta Rita?

Aquest llibre que desitjo publicar conté uns cinquanta relats, a cavall entre el conte i l'assaig professional, i està confegit a partir de les experiències que he recollit com a professional dels serveis socials i també, més recentment, com a àvia.

Marina Valls

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
58
Aportaciones
1.860€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hi ha coses que no s’obliden, situacions viscudes, que he explicat a vegades a familiars i amics i que crec que també poden interessar, agradar, a més persones. Que poden il·luminar alguns aspectes d’aquesta zona fosca que pot ser la vellesa, questió que ens afecta a tots.

Per això, amant de l'escriptura, he posat sobre paper les anècdotes més significatives de la meva vida professional i personal en forma de petits relats, que ens fan entrar en aquest món i poden donar pautes de com ajudar i assessorar altres professionals i familiars en el tracte a les persones vulnerables per la seva edad avançada.

L’ordre dels relats és aleatori. Es barregen situacions que li pasen a la treballadora social a qui anomeno "Rosa"; situacions viscudes per la directora d’una Residència, la "Laura"; i les que explica "l’àvia Mercè!.

Crec que el lector distingirà perfectament els personatges i el seu rol mitjançant aquests tres noms.

En el llibre hi ha una mínima ficció: la majoria de les situacions explicades han ocurregut realment.

D'aquests relats se’n pot extreure reflexió i alguna indicació per tal de valorar els recursos disponibles, però no intento donar consells ni adoctrinar. Com dic en el pròleg, “..encertar el servei adequat per a cada vell que necessita ajuda, respectant els seus drets i desitjos, no és feina fàcil. No s’hi val allò de “coneixes una bona Residència per a la meva tieta?. La resposta l'ha de donar un professional.

SOL·LICITUD DE MINI MECENATGE, PER A PODER EDITAR

He optat pel mini mecenatge i la difusió, per poder fer, a més d'una edició de 300 exemplars en paper, una edició en suport digital (ePub).

Aquesta via més compartida permetrà que el llibre pugui arribar a més persones. Tothom que vulgui podrà dir que ha ajudat a què el meu llibre de relats tingui lectors; estic segura que a molts amics els farà il·lusió participar-hi.

Els relats estan de moda, sobretot avui dia que els “relats” de l’Alice Munro han guanyat el Premi Nobel. I disculpin la comparació.

Si pots i desitges col.laborar a la seva edició, pot fer la seva aportació i rebràs un dels primers exemplars a casa teva. Un o més, segons l’aportació, o els que necessitis. També, si ens ho indiques, t'enviarem la versió digital mitjançant un enllaç per e-mail. Estarem en contacte. Ens cuidarem, també, de fer-lo arribar a totes les institucions, centres i persones que treballin al costat dels vells.

CALENDARI PREVIST

Si es compleix la recaptació prevista, veurem el llibre editat després de Nadal del 2013!!

He escollit Verkami, els considero empresa seriosa, perquè han ajudat a editar a algun bon amic.

Per endavant, a tots els que pugueu i vulgueu col·laborar, us en dono, sincerament, les gràcies.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Elvira Homs ZIMMER

    Elvira Homs ZIMMER

    más de 10 años

    Com ho haig de fer per colaborar amb el teu llibre.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies