❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cor de Cambra Anton Bruckner

Cor de Cambra Anton Bruckner

Barcelona

Va ser fundat l’any 2003 a Barcelona. El seu repertori abasta obres de diverses èpoques i estils, com el Rèquiem de G. Fauré, el Magnificat de J. Rutter, el Gloria i el Magnificat d’A. Vivaldi, els motets Jesu, meine Freude i Komm, Jesu, komm de J. S. Bach, la Missa en Re major d’A. Dvořák i l’Stabat Mater de K. Nystedt. Ha col·laborat amb directors com Manel Valdivieso i amb els organistes Vicenç Prunés i Juan de la Rubia. Ha obtingut el 2n premi al Concurs Internacional de Cant Coral de Malgrat de Mar (2011), el 2n premi a l'XI Concurso Nacional de Corales Antonio José (Burgos, 2012) i una menció del jurat al Musiquem Lleida 2013. Júlia Sesé n'és la directora.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies