❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Ensemble O Vos Omnes

Associació Ensemble O Vos Omnes

Reus

Format el 2010 l’Ensemble O Vos Omnes és un dels grups vocals de música antiga de més projecció de les comarques del Camp de Tarragona. Està format per cantants de dilatada experiència i se centra sobretot en el repertori propi dels segles XV-XVIII. Ha cantat al Festival de Música Sacra de Cardona, als Concerts de la Ruta del Císter, al XXIX Festival Coral de Segorbe (Castelló), dins de la programació de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i també dins del programa de Sta. Tecla 2012 a Tarragona (enregistrat per Catalunya Música), sempre amb un gran èxit de públic. Arran d'això, ha estat nomenat grup resident de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies