❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

TAU

TAU és el primer cicle de música antiga a la ciutat de Tarragona. Representa una proposta única tant per la seva exclusivitat com pel seu format, en què cada concert anirà precedit d'una conferència a càrrec de reconeguts especialistes i un posterior debat amb els assistents.

Category

Created in

0
seconds
84
Patron
4.340€
From 3.900€
Contribute to the project

QUÈ ÉS TAU?
TAU és un cicle de concerts i debats pedagògics organitzats per l'Associació Ensemble O Vos Omnes a Tarragona. Acollit en el marc incomparable del Claustre de Sant Pau al Centre Tarraconense El Seminari, el cicle constarà de quatre concerts de música renaixentista i barroca a càrrec de l'Ensemble O Vos Omnes.

Cadascun d'aquests concerts anirà precedit d'una conferència a càrrec d'un o més reconeguts especialistes en matèries relacionades amb la música que se sentirà després. Teòlegs, musicòlegs, escriptors, historiadors... tots ells prendran part en un debat amb els assistents després de la conferència i abans de començar el concert.

PER QUÈ CAL TIRAR ENDAVANT TAU?
TAU és el primer cicle de música antiga a la ciutat de Tarragona. Representa en aquest sentit una proposta única i novedosa en el panorama cultural i musical de la ciutat. Amb el seu format singular es pretén que cada vetllada no consti d'un simple concert sinó que es converteixi en una experiència d'aprenentatge que apropi la música als seus oients, en tant que conferència, debat i concert formin una unitat. Volem, per tant, que aquest sigui un cicle destinat a tot tipus de públic i que en generi de nou.

Per altra banda, es tracta d'una aposta dinamitzadora per a la ciutat. La gran majoria d'integrants de l'Ensemble O vos Omnes així com els músics i ponents convidats són de la província de Tarragona o hi tenen una estreta relació.

També s'han establert col·laboracions amb restaurants i altres establiments del barri de la Part Alta, fet que contribuïrà a la dinamització d'aquesta zona de la ciutat.

A més, el concert "Un Nadal a 40 graus" serà la primera oportunitat de sentir a la ciutat els villancicos de Joan Pau Pujol, Mestre de Capella a la catedral de Tarragona a finals del segle XVI.

Ajuda'ns a financiar el cicle que Tarragona necessita!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
Les vostres aportacions es dedicaran exclusivament al finançament de les despeses del cicle:

Impremta (cartells, publicitat, programes)
Lloguer material concert (llums, so)

Ponents (transport, estança)
Partitures
Lloguer instruments (orgue, precussió)
Desplaçaments músics
Sous músics professionals (instruments i direcció)

CALENDARI
El cicle es desenvoluparà entre els mesos de novembre de 2013 i abril de 2014 segons l'agenda prevista, que podeu consultar al portal de l'Ensemble O Vos Omnes.

Pel que fa a les recompenses, com que la majoria són en forma de concerts o activitats de diferents tipus, la seva entrega estarà coordinada també amb la programació del cicle.

Més informació a www.ensembleovosomnes.cat

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
88 left (of 100)

Reconeixement a la web i als programes de mà + Bossa exclusiva TAU

20€
46 left (of 80)

Reconeixement + Bossa + 1 entrada pel concert "La foguera de les vanitats"

30€
49 left (of 60)

Reconeixement + Bossa + 1 entrada pel concert "La foguera de les vanitats" amb conferència

50€
37 left (of 50)

PACK LLIBRES A Reconeixement + Bossa + 1 entrada per "Un Nadal a 40ºC" amb conferència + Lot de 2 llibres sobre Tarragona

70€
40 left (of 40)

PACK LLIBRES B Reconeixement + Bossa + 1 entrada per "Un Nadal a 40ºC" amb conferència + 1 entrada per "La foguera de les vanitats" amb conferència + Lot de 2 llibres

80€
38 left (of 40)

PACK MUSEUS A Reconeixement + Bossa + 1 entrada "Un Nadal..." amb conferència + 1 entrada "La foguera..." amb conferència + 1 entrada per l'assaig general d' "El Messies" (Vila-seca) + 1 entrada per al Museu arqueòlogic de Tarragona + 1 entrada per al Museu Bíblic de Tarragona

100€
25 left (of 30)

PACK MUSEUS B Reconeixement + Bossa + 1 abonament pel cicle + 1 entrada per l'assaig general d' "El Messies" + Visita guiada exclusiva a la Catedral de Tarragona

200€
8 left (of 10)

PACK DELUXE PLATA Reconeixement d'honor + Bossa + 1 abonament pel cicle + 1 entrada pel concert d' "El Messies" + Lot de 2 llibres + Sopar doble alta cuina

300€
5 patrons (sold out)

PACK DELUXE OR Reconeixement d'honor + Bossa + 1 abonament doble pel cicle + entrada doble pel concert d' "El Messies" + Lot de 2 llibres + Sopar doble alta cuina

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.