❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Bruno Anguera Garcia

Bruno Anguera Garcia

Barcelona

Des de fa uns anys inspirant-me del moviment per crear música. Els pianistes acompanyants de dansa som figures essencials a les classes de ballet. Amb la nostra música donem suport als moviments dels ballarins: adaptem la música inspirant-nos de la seva dinàmica, dels seus accents, de la seva energia... En una classe de dansa, la música és també un element que aporta una dimensió teatral, colors diferents... En definitiva, la part de fantasia que ha de donar ganes de ballar! En aquest primer album que consagro a aquest art d'acompanyar classes de dansa he intentat transmetrer la meva part de fantasia personal... que espero us faci ballar!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies