❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cia El Dit al Nas

Cia El Dit al Nas

Arenys de Mar

Companyia El Dit al Nas: La Companyia El Dit al Nas neix als carrers d'Arenys de Mar cap a finals del 2011, tot cantant cançons per a la mainada, comença el projecte "Cançons de plaça i cantonada". Després de les cantonades van venir les places, les escoles, les fires, les mostres, les festes majors i els pavellons, passant per la Mostra d’Igualada, el festival Romà i Martí de Caldes, el Firobi de Vilassar, el tancament del Rodaplaces de Vilafranca.. El nostre segon projecte en producció "Els Viatges d'en Filalici" va ser seleccionat pel Mercat de Projectes, en el marc de la Mostra d’Igualada del 2016 i ha estat seleccionat al 6è Tast d'espectacles de la Fundació Xarxa.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies