❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Cerdanyola del Vallès

L'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) és un centre d'investigació de referència en paleontologia a Catalunya. Fem recerca per saber com eren els dinosaures que poblaven els Pirineus fa 70 milions d'anys o els homínids que fa 12 milions d'anys vivien en els boscos tropicals que hi havia al Vallès-Penedès. A l'ICP hi ha grups de recerca en micro i macromamífers i també en paleontologia virtual, que treballen amb tècniques que permeten veure els fòssils com mai s'havia fet abans. Explicar a la societat les troballes dels nostres investigadors és per a nosaltres tan important com iniciar una nova excavació i afortunadament disposem d'un museu a Sabadell per a poder fer-ho.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies