❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ULL, CANVI I ACCIO

ULL, CANVI I ACCIO

Olot

Ull, canvi i acció és el nom del projecte educatiu que realitzem a l’Institut la Garrotxa des de fa 7 anys. Aquesta experiència educativa consisteix en un treball sobre diferents llocs d’origen d’alumnes de procedència estrangera del nostre institut i en l’elaboració d’un documental per part dels participants en el projecte. El tema central és el descobriment d’altres realitats socials, personals, culturals...a diferents llocs del món guiats per estudiants del país que es visita. Fins ara s’ha fet un trilogia al Marroc, un a Cuba, una al Panjab, la penúltima edició a Gàmbia i aquest curs el destí escollit és Xina.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies