❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

LA MEVA ÀVIA VIU A XINA

Som un grup de 14 estudiants de tercer d'ESO i 3 professors que viatgem a la Xina per gravar un documental sobre el retrobament de la nostra companya de classe Zhihui amb els seus avis a Wenzhou.

ULL, CANVI I ACCIO

A project of

Category

Created in

0
seconds
38
Patron
1.200€
From 1.200€
Contribute to the project
View project in Castellano

QUI SOM?
Som un grup de 14 estudiants de tercer d'ESO i 3 professors que estem preparant un viatge a la Xina per gravar un documental sobre el retrobament de la nostra companya de classe Zhihui amb la seva àvia a Wenzhou. El fil argumental del documental és el retorn de la Zhihui a la Xina després d'emigrar cap a Olot ara fa 4 anys.

Aquest documental forma part d'un projecte que des de fa 7 anys estem realitzant a l'Institut la Garrotxa i que porta per nom Ull, canvi i acció. El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

Fins avui s'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i estem preparant la setena edició a Xina.

PER QUÈ HO FEM?
Amb aquest documental pretenem posar-nos a la pell del que significa per a un jove de la nostra edat haver d'abandonar el seu país i començar una vida nova lluny de casa. El documental es projecte en diferents escoles, instituts, associacions.... i així podem compartir la nostra experiència.

PER QUÈ UN VERKAMI?
El projecte es finança principalment amb l'aportació econòmica de les famílies, la venda de samarretes ,amb subvencions i amb els diners d'algun premi que hem aconseguit en altres edicions.

Però creiem que VERKAMI pot ser una bona manera d'aconseguir els diners que ens falten pel que fa referència a les despeses de rodatge i edició del documental.

CALENDARI
Des del mes d'abril i fins a mitjans de juny estem treballant en el guió i la preparació del documental en una matèria optativa.
La gravació serà durant la segona quinzena de juny, durant el nostre viatge a la Xina.
El procés d'edició serà de setembre de 2013 a febrer de 2014
L'estrena del documental i el repartiment de les recompenses serà el març del 2014.

COM ENS PODEU SEGUIR?
el nostre bloc

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Bettina Ruiz

    Bettina Ruiz

    over 6 years

    Bon día,a traves de una amiga de FB he tingut noticia d'aquesta iniciativa, que em sembla molt interessant i engantxada amb el meu llibre "Píldoras contra la Apatía". Em agradaria contactar amb vosaltres per a fer una contribució diferent. Parlem-ne?

#01 / NIHAO... ja sóm aquí

Després de 15 dies voltant per la Xina ja som de nou a casa. Ha estat uns dies plens de vivències , descobertes, emocions.....Volem donar les gràcies des d’aquí per la fantàstica rebuda que ens vau fer tos els pares, familiars i amics. Després de tants dies fora una rebuda com aquesta ens va fer sentir que hem estat protagonistes d’una experiència irrepetible. I gràcies també a tots els mecenes que amb les vostres aportacions feu possible la realització d'aquest documental.

Ara és moment de deixar reposar les imatges, el cor i els pensaments. Al setembre ens hi posem... tenim moltes ganes d’ensenyar-vos tot el que hem viscut al país d’en Yun i la Zhihui a qui estem immensament agraïts per fer-nos de guies i ajudar-nos en tot moment.

BON ESTIU.

Anna, Tona i Jordi

10€
17 backers

Menció en els crèdits del nostre documental

25€
7 backers

Menció en els crèdits del nostre documental
+ Una còpia del documental
+ Arracades / pins o anells dissenyats per nosaltres

35€
3 backers

Menció en els crèdits del nostre documental
+ Una còpia del documental
+ Arracades / anell / pin dissenyats per nosaltres
+ Una entrada a l'estrena del documental

50€
7 backers

Menció en els crèdits del nostre documental
+ Una còpia del documental
+ Arracades/ anell / pin dissenyats per nosaltres
+ Una entrada a l'estrena del documental
+ Els 6 documentals realitzats fins ara

100€
4 backers

Menció en els crèdits del nostre documental
+ Una còpia del documental
+ Arracades / anell / pin dissenyats per nosaltres
+ Una entrada a l'estrena del documental
+ Els 6 documentals realitzats fins ara
+ Una samarreta del projecte

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.