❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pere Vilà Barceló

Pere Vilà Barceló

Vilablareix

Pere Vilà Barceló va estudiar escriptura de guió amb Joaquim Jordà. “Pas a nivell” va ser el seu primer llargmetratge, seleccionat als festivals de: Rotterdam, Buenos Aires, San Sebastià, Londres, Nova York... “La Lapidation de Saint Étienne”, la seva segona pel·lícula, amb coproducció francesa, es va presentar a la secció oficial del Festival de Karlovy Vary on va tenir una gran rebuda de públic i crítica. També es va presentar al Festival de Londres i a la secció oficial del Festival de Valladolid, on va obtenir el premi Fipresci de la crítica internacional. També ha rebut el premi a la millor pel·lícula del festival Regiofun de Polònia i recentment s’ha vist al festival D’A de Barcelona.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies