❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Begonya Pozo

Begonya Pozo

Valencia

Poeta, professora de la UV i activista cultural. Crec que la connexió creació-acció-educació pot generar espais de comunicació i nous projectes artístics que es fonamenten en el diàleg de les diverses propostes a partir de la paraula i totes les seues potencialitats. La meua experiència com a poeta s’ha nodrit sempre d’altres discursos i, al seu torn, s’ha ampliat gràcies a diverses col·laboracions amb artistes com pintores, escultors, il·lustradores, músics o ballarins. Al llarg dels anys he pogut gaudir del creixement que suposa traslladar al públic els poemes a partir d’altres formats i, precisament per això, vaig crear amb Carles Garcia el grup Obert Poètic l’any 2021.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies