❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pa i Roses

Pa i Roses

Barcelona

Pa i Roses. Pertinença de gènere i antagonisme de classe en el capitalisme La primera edició en català d'un llibre que recorre els grans debats del moviment feminista i les lluites de les dones per la seva emancipació sota el capitalisme. Aquest és un projecte de l'agrupació de dones internacional Pa i roses. A deu anys del naixement de l'agrupació Pa i Roses a la ciutat de La Rosa de Foc i a l'Estat Espanyol, volem publicar per primera vegada en català, el llibre Pa i Roses. Pertinença de gènere i antagonisme de classe en el capitalisme, escrit per la feminista marxista Andrea D'Atri, fundadora de l'agrupació Pa i Roses a l'Argentina.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies