❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Angel Maresca

Angel Maresca

Alguer

Àngel Maresca (l'Alguer 1944), també coneixut com Lo Barber, és un cantautor, cantant i guitarrista alguerès. Lo Barber és estat, de sempre, un dels activistes per la llengua més actius de l’Alguer. Seguint la tradició algueresa, encara canta i sona la guiterra cada volta que fa la barba d’algun client a la barberia: a voltes cançons tradicionals, a voltes creacions pròpies o improvisacions de bàlzigues. Ha publicat discos en català de l’Alguer. I sovint visita diferents territoris i ciutats de Catalunya per portar les sues cançons en concert. Al 2017 és eixit lo sou disc "Cants, Històries" i ha participat en el projecte "Mans Manetes", produit de Plataforma per la Llengua.

Angel Maresca aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies