❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Angel Maresca

Angel Maresca

Alguer

Àngel Maresca (l'Alguer 1944), també coneixut com Lo Barber, és un cantautor, cantant i guitarrista alguerès. Lo Barber és estat, de sempre, un dels activistes per la llengua més actius de l’Alguer. Seguint la tradició algueresa, encara canta i sona la guiterra cada volta que fa la barba d’algun client a la barberia: a voltes cançons tradicionals, a voltes creacions pròpies o improvisacions de bàlzigues. Ha publicat discos en català de l’Alguer. I sovint visita diferents territoris i ciutats de Catalunya per portar les sues cançons en concert. Al 2017 és eixit lo sou disc "Cants, Històries" i ha participat en el projecte "Mans Manetes", produit de Plataforma per la Llengua.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies