❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

VilaDelLlibre

VilaDelLlibre

Barcelona

SOM EXPERTS EN EL MÓN DEL LLIBRE. Amb 15 anys de feina, som un dels programadors culturals literaris amb més trajectòria a Catalunya i Espanya. SOM APASSIONATS DEL MÓN LOCAL. On hi ha desafiaments territorials nosaltres veiem una oportunitat amb una resposta des del món del llibre. Treballem colze a colze amb les llibreries, biblioteques i entitats locals per al desenvolupament del territori. SOM TRANSGRESSORS EN LES NOSTRES PROPOSTES. La nostra especialització és la programació literària fora dels grans circuits culturals, en espais singulars. Menys conferències i més experiències. SOM ACTIVISTES DE LA DIVERSITAT CULTURAL. Treballem perquè totes les persones, puguin accedir a la literatura.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies