❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

VITA LIBRIS, una nova vida per a la literatura en català

Els llibres bons no caduquen mai i com que n'estam convençuts, els farem reviure en una exposició al Passeig de Gràcia de Barcelona

VilaDelLlibre

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
6.218€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

VITA LIBRIS, ens ajudes a omplir el Passeig de Gràcia de Literatura catalana?

Estem en uns moments complicats per a la llengua i la cultura catalana i ara més que mai ens cal una demostració del poder i la vitalitat de la nostra literatura.

Per això necessitem la vostra ajuda per omplir el Passeig de Gràcia de literatura. Volem aprofitar el marc incomparable de la Fira del llibre antic i d'ocasió, que arriba a la 72 edició i que organitza el Gremi de Llibreters de Vell per fer una gran exposició del 8 al 25 de setembre.

Una exposició de què i per a què?

Volem recuperar amb la vostra ajuda 10 llibres de la literatura catalana feta arreu del país que pensem que mereixen una nova vida, una recuperació integral.

Gràcies al vostre mecenatge podrem donar nova vida a aquests llibres i demostrar la potència i la vitalitat de la nostra literatura en un marc expositiu incomparable al bell mig de Barcelona, una acció reivindicativa per arribar a tot el món.

Aquest és l'aspecte aproximat que tindran cada un dels cartells dels llibres reviscut.

Deu llibres

Els deu llibres que us proposem salvar són

  • La neu adversa. Antoni Morell (Andorra)

  • Passos estrets per terres altes. Jordi Pere Cerdà (Catalunya Nord)

  • Cròniques de la molt anomenada ciutat de Montcarrà. Maria Antònia Oliver (Mallorca)

  • La dona forta. Maria Beneyto (València)

  • El jaqué de la democràcia. Maria Aurèlia Capmany (Catalunya)

  • Vacances pagades. Pere Quart (Catalunya)

  • El futurisme. Gabriel Alomar (Mallorca)

  • Tots els noms de la pena. Maria Josep Escrivà (València)

  • Bernat i els bandolers. Josep Vallverdú (Catalunya)

  • Unitats de xoc. Pere Calders (Catalunya)

Si aconseguim més diners n'incorporarem de nous i fins i tot vosaltres podreu decidir quins

Aconsegueix recompenses exclusives

Tots els mecenes apareixeran als agraïments de l'exposició.

Tindrem lots de llibres, vals de compra per a la fira, bosses de lona, experiències en cursos i activitats, entrades exclusives per a l'acte inaugural de la fira... tot això i molt més per agrair-vos que ens ajudeu a fer possible aquesta campanya.

Qui som

Alguns de vosaltres ens coneixeu perquè heu gaudit, participat o visitat algun dels nostres festivals litearis. Som Viladellibre.cat, l'empresa que organitza i gestiona la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya, amb 15 anys d'experiència i més d'una trentena de festivals fets arreu del país amb la voluntat d'acostar els llibres i la literatura a tot el territori.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a la producció de l'exposició. Necessitem dissenyar els deu cartells, la informació que hi posarem, crear el discurs expositiu, produir els cartells i instal·lar-los a les lones del Passeig de Gràcia. Els diners es destinaran íntegrament a això.

Calendari previst

Comptem acabar la campanya a finals d'agost i dedicar els primers sis dies de setembre a la impressió dels materials, mentre que el dia 7 es procedirà a la instal·lació per poder inaugurar la mostra el dia 8, coincidint amb l'inici de la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern, que arriba a la 72a edició.

Les recompenses es podran recollir durant la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern, del 8 al 25 de setembre i en el cas que siguin experiències, totes es realitzaran abans del 31 de desembre de 2023

+ Info

Instagram: @viladelllibre
Twitter: @Viladelllibre
Facebook: Viladelllibre

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jaume Albert Olle Manuel

    Jaume Albert Olle Manuel

    8 meses

    Endavant, Salut i llibres

  • Arrapat

    Arrapat

    8 meses

    Gràcies per la iniciativa!

  • Domènec Salvadó Poy

    Domènec Salvadó Poy

    8 meses

    Endavant amb el català!

  • shaudin

    shaudin

    8 meses

    Endavant!

#01 / MIL GRÀCIES, VITA LIBRIS ÉS UNA REALITAT

Benvolguts mecenes, moltes moltes gràcies per les vostres aportacions. Estem en plena producció de l'exposició, per ommplir Passeig de Gràcia amb aquests llibres recuperats de la literatura catalana. Sense vosaltres això no hauria estat possible. Us informarem de tot el procés i ben aviat de quan i com podeu recollir les vostres recompenses. Moltes gràcies per tot!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies