❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Víctor Baroja

Víctor Baroja

Barcelona

“Anti - Xupi - Gol” és un llibre que recull molts dels jocs que s’han jugat i que es juguen a les colònies i excursions de lleure i escolars. Una monitora que ha dedicat tota la vida al lleure educatiu ha anat recollint des de ben jove molts dels jocs que practicava. Aquests jocs tenen molt de valor doncs són un testimoni ben actual d’una forma de relacionar-nos entre nosaltres i amb el medi ambient. Jugar de manera sostenible en un entorn natural i meravellós com és el Montseny, interactuant amb la seva fauna i flora. Amb unes il·lustracions i una presentació original, pràctica i atractiva, el llibre pot servir d'inspiració o simplement de gaudi.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies