❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Boris Porter

Boris Porter

Barcelona

Sóc músic (principalment saxofonista i cantant) vocacional, i vaig viure de la música durant els anys 80 i principis dels 90, després per diferents motius vaig haber de buscar altres maneres de guanyar-me la vida sense, peró, deixar de participar en diferents projectes musicals. Actualment visc una fèrtil etapa creativa en la qual, a banda de recuperar repertori oblidat del meu pare Miquel Porter Moix, m'he engrescat a posar música i a cantar una serie de sonets d'Enric Casasses. Es un repertori que ja hem tocat en directe unes quantes vegades amb una fantàstica acollida (superant les meves expectatives), i és per aixó que ara voldria convertir-lo en un disc.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies