❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Mirallet

El Mirallet

Granollers

El Mirallet és un bar-restaurant de Granollers. Va ser inaugurat al març de 1981 tot i que la cooperativa que actualment el gestiona es va crear al 1987. A banda de ser un bar-restaurant de Granollers, El Mirallet sempre ha potenciat de manera gratuita la creació cultural a la ciutat i a la comarca, cedint els seus espais per exposar diferents tipus d’obres com la de Jordi Benito, Paco Merino, Vicenç Viaplana, Hans Möller o Jordi Ribó, així com per organitzar concerts i ocasionalment cinema. El seu caràcter obert i acollidor i la seva situació estratègica al centre de la ciutat ha fet d’El Mirallet un lloc de trobada per diferents col·lectius.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies