❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Miramecres 2013

El "Miramecres" és un cicle de concerts estival que es fa els dimecres de juny i juliol, l'últim dimecres d'agost i el primer de setembre a les 21:30h. És música en viu de diferents estils com el jazz, la bossanova, el blues, entre d'altres, que enguany comença el 6 de juny.

El Mirallet

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
45
Aportaciones
2.520€
De 2.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

INICIS DEL CICLE:

Vam començar a fer música en viu a l’estiu del 1989 sota el nom de Les nits del carreró amb la idea de promocionar joves músics de la ciutat, donant així la oportunitat de tocar en públic a gent que no era reconeguda professionalment.

Vist l’èxit de la proposta, els concerts es van començar a muntar d’una manera més organitzada canviant-los de dia al dimecres I es van re-anomenar Miramecres.

Amb el temps, aquest cicle de música ha estat reconegut a nivell local pel seu format i per la qualitat dels protagonistes, ja que durant tots aquests anys hi han actuat músics com Marc Miralta, Perico Sambeat, Martí Ventura, Jordi Pegenaute, Lucrecia, Horacio Fumero, components de La Vella Dixiland i Joan Garriga, mantenint el format proper i gratuït del carreró.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Els gastos que es volen cobrir amb aquest cicle són els costos dels músics.

Cada any se'ls hi ha pagat als músics els mateixos diners, que s'han reduït aquest any. Com que els negocis que patrocinaven el cicle ho han deixat de fer i El Mirallet no genera un marge de benefici per pagar el cost dels músics, que és la despesa del bàsica del cicle, hem optat per intentar aconseguir el finançament a través del micro-mecenatge. L'objectiu és mantenir el cicle en el seu format, no haver de fer canvis de fons que repercutiríen en la qualitat i en l'abast dels Miramecres.

CALENDARI

Si s'aconsegueix el finançament demanat, el destinarem a pagar els músics que hi participen. Tant la inversió com les recompenses es donaran durant el cicle. És bàsic que els que aporteu diners per tirar endavant el projecte, gaudiu del mateix cicle; que a banda de gaudir de l'exclusivitat de certs productes, ho facin també dins el cicle.

Així que totes les recompenses es donaran durant el cicle, exepte la cata de vins i el maridatge, que per qüestions tècniques hauran de ser després (el dia dependrà dels mecenes que optin per aquesta aportació).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • jordi farres llobet

    jordi farres llobet

    casi 11 años

    Ei!!

    He posat 50 € però em molaria una samarreta, pot ser? vinga va!!!

    ànims que queda poc però o aconseguirem! Jordi Farrés, [email protected], per allò de la samarreta... jhejejejeje

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies