❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Esbart Dansaire de Mollet

Esbart Dansaire de Mollet

Mollet del Vallès

L’Esbart de Mollet neix el gener de 1995 al Teatre Municipal de Can Gomà, sota la direcció de Joan Vallbona i amb l’assessorament d’Albert Sans, prestigiós coreògraf i reconegut estudiós de la dansa catalana. Passant per Toni Gómez (2008-2010) i Eduard Peixoto (2010-2019), actualment treballa sota la direcció de Sergi Roldán. A l’Esbart de Mollet, des dels nostres inicis, apostem per crear espectacles d’arrel tradicional que expliquin una història, una idea, una manera de fer. Però, què vol dir “arrel tradicional”? On està el límit del llenguatge de la dansa tradicional? Sempre hem tingut la intenció d’imaginar i muntar espectacles actuals, en els que la dansa tradicional i la cultura.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies