❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARTCAVA

ARTCAVA

Barcelona

Qué és ARTCAVA? Probablement no som una dels típics cellers dissenyats per un arquitecte de prestigi reconegut, ni disposem d’un pressupost comparable a algun dels cellers amb més renom que actualment hi ha al nostre país. Ni tant sols el nostre Cava és gaire conegut; ni ha obtingut cap premi mai abans. Però sens lloc a dubte, disposem del més important (tot i que en la majoria d’ocasions, sigui el que és més difícil d’apreciar): un petit celler de Cava situat en un dels llocs més importants (vinícolament parlant) i més increïbles del nostre país, el Penedès wine region. Per últim, val a dir que elaborem al voltant de tant sols 15.000 ampolles/any.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies