❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vallalta Vinicola

Vallalta Vinicola

Sant Cebrià de Vallalta

La Vallalta és una vall de l'Alt Maresme formada per tres pobles units per la mateixa riera: Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta. Un corredor natural únic que connecta el Montnegre amb el Mediterrani. Durant segles ha estat una zona lligada al cultiu de la vinya degut a les seves terres en pendent i de sòl sorrós. Actualment la vinya ha quasi desaparegut a la zona degut a l'abandonament de la pagesia i al creixement urbà. Vallalta Vinícola és un projecte i un desig: tornar la vinya al seu lloc, d'on no hauria hagut de marxar per revitalitzar el territori, les terres abandonades i ermes d'aquest indret privilegiat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies