❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Amics Castell Floresta

Amics Castell Floresta

La Floresta

Els amics del castell de la Floresta us proposem participar en la elaboració d'un audiovisual semi-immersiu que ens permeti submergir-nos en el naixement del poble de La Floresta i el seu Castell, així com la vida dels personatges que hi han viscut i encara hi viuen. Actualment l'Ajuntament de la Floresta i un equip de tècnics coordinats per l'Associació d'Amics del Castell preparem un pla director que ens marcarà el full de ruta a seguir per a convertir el castell de la Floresta i el seu entorn en un espai cultural, innovador i creatiu de primer ordre, que ajudi a revifar l'economia de La Floresta i de la comarca de les Garrigues. Bones idees i millor projecte. Endavant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies